Taloyhtiöt

Rivitaloyhtiöille maksuton, kokonaisvaltainen vesikaton kuntokatselmuspalvelu

Huolettaako vesikaton tai yläpohjan kunto? Onko aluskate, yläpohjan palo-osastointi, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä ajan tasalla? Epäiletkö kattovuotoa? Koska viimeksi taloyhtiösi ullakkotila tai yläpohja on edes tarkastettu?

Ei hätää, meidän asiantuntijoillamme on aiheesta vuosien ja satojen kohteiden kokemus.

Tarjoamme rivitaloyhtiöille maksutonta, kokonaisvaltaista vesikaton kuntokatselmuspalvelua.

Katselmuksessa tarkastamme vesikatteen ja yläpohjan kunnon, yläpohjan tuuletuksen ja palo-osastoinnin, kattoturvatuotteiden sekä sadevesijärjestelmän kunnon.

Dokumentoimme kaikki havaitut puutteet valokuvin ja koostamme katselmuksesta raportin, jonka esitämme taloyhtiön hallitukselle tai taloyhtiölle.

Mikäli tarvetta remontille ilmenee, annamme halutessanne samalla tarjouksen ja korjaussuunnitelman havaittujen puutteiden asianmukaisesta korjaamisesta.

Masterkatto on kattoalan konkareiden perustama kattosaneerauksiin erikoistunut yritys.

Konseptimme perustuu laadukkaaseen kiirehtimättä tehtyyn asennukseen ja alan laadukkaimpiin valikoituihin materiaaleihin.

Teemme katon oikaisun, uuden katteen asennuksen ja viimeistelypellitykset kiirehtimättä ja huolellisesti, huolehdimme siitä, että vaurioituneet materiaalit, myös piiloon jäävät korvataan uusilla eikä kattoa availla sadekeleillä yrityksen tiukan aikataulutuksen takia. Kevyt organisaatiomme on joustava ja pitää huolen siitä, että asiakas saa yksilöllistä palvelua ja juuri hänelle sopivimman paketin avaimet käteen – periaatteella.

Ota rohkeasti yhteyttä!